Szolgáltatások

Az alábbi oldalon bővebb tájékoztató kaphat szolgáltatásainkról. Ha nem találta meg a keresett szolgáltatást, keressen minket elérhetőségeink egyikén, mert igyekszünk ügyfeleink minden igényét kielégíteni.

picture1_name

Weboldal készítés

Milyen weboldalakban, online alkalmazásokban tudunk segítségére lenni?

Legyen szó egy egyszerű bemutatkozó oldalról, vagy egy több ezer terméket kezelő webshopról, mindent meg tudunk oldani. A weboldal elkészítési folyamatok során sem ismerünk akadályt. Design, programozás, adatbázis tervezés? Megbírkózunk velük. Álmodja meg weboldalát, mi elkészítjük.

Technika

Weboldalaink saját fejlesztésű tartalomkezelő rendszerrel, a CS CMS-el (CleanSite Content Management System) készítjük. Ennek a keretrendszernek köszönhetően akár Ön is egyszerűen frissítheti oldalait, kezelheti ügyfeleit, vagy megtekintheti oldala statisztikai adatait. Másik előnye a saját keretrendszernek, hogy az ebből adódó technikai megkötések nélkül teljesíthetjük az megrendelő kívánságait. Alkalmazott technikák, programozási nyelvek: Html, Css, Js, Php, Pgsql, Jquery...

Friss

Ügyfeleinknek mindig a legújabb CS CMS verziónkat biztosítjuk. Minden apró, vagy nagyobb fejlesztést díjmentesen a rendelkezésükre bocsájtunk, ezzel garantálva, hogy egy naprakész, versenyképes weboldallal szállhatnak versenybe. Mindezt észrevétlenül a háttérben, hogy Ön csak az új funkciókat vegye észre, és ezeket kiesés nélkül élvezhesse.

Karbantartás

Természetesen a weboldala elkészítése után sem hagyjuk magára. Igény esetén vállaljuk weboldala frissítését. 


Referenciák / Lehetőségek / Árajánlat / Megrendelés

Domain + Tárhely

A nálunk megrendelt weboldalakhoz automatikusan biztosítjuk a tárhelyet és igény esetén a domain nevét is regisztráljuk/átregisztráljuk. 100%-os üzembiztonság érdekében ajánljuk a mi tárhelyünket, így kiszűrve az esetleges idegen tárhely kieséséből származó kellemetlenségeket. A fő tárhelyünkön csak a cleansite.hu által készített weboldalak kapnak helyet, azonban lehetőséget biztosítunk másoknak is weboldaluk elhelyezésére egy külön tárhelyen. 

 


Megrendelés

Webdesign

Weboldala egyik legfontosabb tulajdonsága a megjelenés. Fő szempontok az esztétikus megjelenés, valamint a felhasználóbarát felépítés. Grafikusaink a design-t az Ön elképzeléseihez és/vagy a céges arculatához igazítják, ügyelve az átláthatóságra és használhatóságra. Mondja el elképzeléseit, mi elkészítjük ez alapját a tervet és Önnel egyeztetve addig finomítjuk, míg teljesen el nem nyeri tetszését.


Referenciák / Árajánlat

Webprogamozás

- Ha már meglévő designal rendelkezik, és a programozást ránk bízná. 

- Meglévő weboldalát modernizálná, átalakítaná.

- Korábbi webfejlesztője nem tudja vállalni oldala további karbantartását, fejlesztését, befejezését.


Árajánlat

Rendszerintegráció

A GyapiNet széles körű tapasztalattal rendelkezik az informatikai projektek megvalósítása területén, a néhány felhasználós rendszerektől kezdve az országos, illetve nemzetközi hálózatokig egy­aránt.

A rendszerintegráció során a már meglévő hardver és szoftver eszközök valamint az új eszközök és alkalmazások egységes rendszerbe foglalása, az egyes elemek illesztése, összehangolása történik. Mind a meglévő elemekre épülő, mind pedig a teljesen új rendszerek esetén a tervezéstől kezdve, a kivitelezésen, és a felhasználók oktatásán át, egé­szen az üzemeltetésig hozzáértő szakemberek vesznek részt az adott feladatok végre­hajtásában.

A GyapiNet rendszerintegrátor csapatában projektvezetők, rendszermérnökök, konzulensek és alkalmazásfejlesztők állnak megrendelőink segítségére, akik az alábbi szakmai minősítésekkel rendelkeznek:

 • Cisco Certified Design Architect

 • Cisco Certified Network Architect

 • Cisco Wireless Professional

 • HP Storage Accredited Systems Engineer

 • HP Accredited Systems Engineer

 • HP Master Accredited Systems Engineer

 • HP Professional – desktop, notebook, printer

 • Intel Professional

 • Microsoft Certified IT Professional

 • Microsoft Certified System Engineer

 • Microsoft Certified Professional

 • Microsoft Certified Trainer

 • Unix Certified System Administrator

 • Symantec System Engineer


Kapcsolat felvétel

Üzemeltetés, felhasználó támogatás, szerviz, outsourcing

Az GyapiNet magasan képzett szerviz mérnöki és technikusi állománya gyors és megbízható szolgáltatást biztosít ügyfelei számára. A cég az országos hálózattal rendelkező vállalatok és intézmények részére – szerviztámogatást is magába foglaló – komplex szolgáltatás ellátását is nyújtva – outsourcing megoldással.

Kis és közepes vállalatok infrastruktúra támogatására, üzemeltetésére és rendszerfelügyeletére időszakos erőforrás-kihelyezéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére.


Kapcsolat felvétel

 

Igények, bejelentések kezelése

A napi üzemeltetés során törekszünk arra, hogy az ügyfeleknél jelentkező rendszert érintő problémákról előre tudjunk és esetlegesen meg tudjuk előzni azokat, ezért ahol lehetséges javaslatot teszünk monitorozó rendszer bevezetésére. Ez biztosítja azt, hogy az összes SNMP-t támogató eszközről folyamatos állapotjelzést kapjunk. Ebből a rendszerből érkező hibajelzések megérkeznek a Ticketing rendszerünkbe, ahol az automatikus bejelentés-kezelés elindul és a probléma megoldását a kollégák elkezdik.

Természetesen emellett az ügyfelek igényeiket több módon is jelezhetik felénk; Weboldalon keresztül, emailben, telefonon vagy fax-on.

A bejelentések kezelését az alábbi ábra foglalja össze:

A rögzített bejelentésről és annak pontos tartalmáról az ügyfelet emailben is tájékoztatjuk, valamint elindul a belső folyamat a bejelentés kezelésének érdekében. A bejelentések kezelése teljes mértékben az ERP rendszerben történik, a nyomon követés és a riporttolhatóság érdekében. Természetesen szolgáltatásainkra SLA szerződést tudunk vállalni!


Kapcsolat felvétel

Informatikai biztonság

A GyapiNet – sok éves tapasztalatát ötvözve a legújabb technológiákkal és módszertannal – a vállalati, intézményi informatikai biztonság kialakítására is vállalkozik, amely több lépcsőből álló folyamat során – egy akár már működő állapotból is – egy fokozott, szervezett biztonsági állapotot hoz létre. A GyapiNet mind az információvédelem, mind az informatikai rendszerek megbízható működése terén az adott cég vagy intézmény működéséhez szükséges, optimális biztonsági megoldást kínálja ügyfelei számára:

 • Biztonsági audit

 • Biztonsági infrastruktúra kialakítása

  • tűzfal megoldások

  • hozzáférés védelem

  • titkosítás

  • vírus- és tartalomszűrés

  • behatolásdetektálás, sérülékenység vizsgálat

 • PKI megoldások

 • Biztonsági szabályzat

 • Katasztrófatervek

 • Oktatás

 • Tanácsadás


Kapcsolat felvétel

Hálózatok tervezése, kivitelezése

Egy cég vagy intézmény informatikai infrastruktúrájának kialakítása sok elem gondos összehangolását kívánja, amelyet a GyapiNet képzett szakemberei az egyedi igényei­nek megfelelően végeznek el:

 • Strukturált – számítógép, telefon – kábelrendszerek tervezése, telepítése, üzemeltetése.

 • Optikai hálózatok tervezése, telepítése.

 • Hálózati operációs rendszerek telepítése.

 • Hálózat felügyeleti rendszerek telepítése, oktatása.


Kapcsolat felvétel

Vállalatirányítási rendszer bevezetése

Több éves tapasztalattal állunk ügyfeleink rendelkezésére vállaltirányítási rendszer bevezetési projektekben. Az általunk forgalmazott dobozos termék Openbravo alapokra épül, de nagy mértékben a megrendelő igényeihez tetreszabható. A rendszer moduláris felépítésének köszönhetően kereskedő és gyártó ügyfeleinknél is sikeresen vezetjük be a terméket. A rendszer teljes funkciónalitással – a mai kor igényeinek megfelelően – webes felületen elérhető; Java alapú fejlesztés Oracle adatbázisra épülő adatkezeléssel.

A program főbb moduljai:

OpenBravo alaprendszer - Az integrált vállalatirányítási rendszer működtetéséhez szükséges adatbázis, program-keretrendszer, webszolgáltatások

Kereskedelmi és CRM modul - A vevőkkel és potenciális vevőkkel való kapcsolattartás és az értékesítés folyamatainak eszközrendszere.

Openbravo HR - A modul a dolgozók munkakörével, juttatásaival és munkaidejével kapcsolatos nyilvántartási és elemzési feladatok ellátását teszi lehetővé.

Openbravo Reports - A rendszer integrált része a beépített jelentéskészítő modul.

Openbravo Logistics - Ez a modul képes a megrendelések összeállítására és táblázatos formában történő nyilvántartására.

Openbravo Finance - A pénzügyi tervek, vállalati költségvetések elkészítése itt valósítható meg. Követelések és kötelezettségek kezelése.

Open Business Market - A Webáruház-funkció webes felületről érhető el, melynek a portállal közös kiindulópontja, egységes struktúrája, valamint arculata van.

Open Group-NetWork - Táv -és csoportmunka támogatás, távoli elérés.

Termékmenedzsment - Alapanyagkészlet esetén képes készletfigyelésre és minimum készletmennyiségnél figyelmeztető üzenetet küld.

Bevezetéshez EU pályázati lehetőség! Cégünk vállalja a szükséges pályázat elkészítését.


Kapcsolat felvétel

Felhő alapú szolgáltatásaink

Központi adatmentés

Partnereink részére napi adatmentési megoldás biztosítása a GyapiNet infrastruktúráján. Az adatok a partner telephelyéről SSL titkosított csatornán keresztül a GyapiNet tárhelyére mentődnek, meghatározott időzítéssel. Az ügyfelek az adatokat egy webes felületről – azonosítást követően – bármikor visszaállíthatják.

Email szolgáltatás

Ügyfeleink részére folyamatos email szolgáltatást illetve ehhez szükséges tárhelyet biztosítunk. A felhasználók a leveleket email kliens program, telefon, és webes felület segítségével is elérhetik. A postafiókban tárolt levelekről napi mentés készül, melyeket felhasználva a törölt levelek 30 napig visszaállíthatóak.

Webtárhely, virtuális szerver

A GyapiNet eszköz infrastruktúráján lehetőséget biztosít ügyfeleinek a saját tárhely, illetve saját szerver lehetőségére. Így az ügyfelek akár saját maguk által üzemeltethetnek szervert egy magas rendelekzésre állású virtualizált környezetben – eszközberuházás nélkül.

 

Egyéb IT megoldások

Ha egyéb online és offline megoldásokra lenne szüksége, akkor is keressen minket bizalommal, tudunk segíteni. Akár pc szervizelésről, rendszergazdai feladatok ellátásáról, hálózatépítésről, stb. legyen szó.


Kapcsolat felvétel